10 megjegyzés :

  1. Egy valódi igazság egyértelmű összefoglalása Gábor.
    De miután okos és ravasz, azt is tudja, hogy nem lehet rajta fogást találni úgysem, tény, hogy cinkel, de tény az is, hogy nincs hogy kitiltani.
    Övék a világ.
    gyuri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor, e ferdülésnek megfelelően, úgy is írhattam volna a végét: "aki cinkel, rém jól jár". :-d - Aláírom értékelésedet, kedves Gyuri! @-)

      Törlés
  2. Jó sok akad, aki ilyen. Becsmérel, mert a másik eláztatásával akarja a saját nagyságát hangsúlyozni, önmagát fényezni (volt ilyen főnököm, undorító volt). A cinkelőt addig pedig nem tiltják ki, amíg le nem bukik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen igaz, amit írsz, Ildi! Persze, aki magát ily módon kívánja emelni, olykor nem is kell, hogy nagyot hazudjon. Elég a viszonyított gyengeségét, hibáit emlegetni – hát kinek nincsenek ilyenek? - Köszönöm a véleményed! :d

      Törlés
  3. Kedves Gábor,

    Szépen fellépdel a másik letaposásával- nekem ez jutott eszembe soraidról- de van amikor eljön az igazság pillanata és végre rajtakapják, persze nem mindig, :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fellépdel, írod, de mondhatnánk azt is, hogy végiglépdel... mármint az életen. Akármikor kapják is rajta, megtalálja az érvényesülés újabb módját. Ennyit az igazság pillanatáról is, mellékesen. @-) - Örültem hozzászólásodnak, kedves Noémi. :d

      Törlés
  4. De nem nálunk Gábor, nálunk lehet cinkelt kártyával játszani, no nem mindenkinek, csak annak ki a körön belül van, mármint a politikai körön. Van olyan politikusunk, akinek az arcára kiül a fölényes mosoly a hazugságai közben, mintha mondaná: ti ostobák, el is hiszitek!

    VálaszTörlés
  5. Sok hasonló tapasztalásra tettem szert magam is, a fölény éreztetését persze nemcsak az arcokon át, de a testbeszéd egésze révén is "veszem". Nagyban segítenek ehhez a szövegben, gondolatokban megnyilvánuló különféle álságok. Milyen kár, hogy sokan mintegy jópofa, vagány viselkedésnek tartják az "élenjárók" ilyen megnyilvánulásait!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Gábor!

    Emberi tulajdonságok pár sorban, a negatív oldalról nézve. Mint mindég, most is remeket alkottál.

    Szeretettel gratulálok: Mila

    VálaszTörlés
  7. Hiába is sóvárgunk, hogy csak ne élnénk az ennyire negatívok világában... ;( – Köszönöm hozzászólásodat, kedves Mila! :)

    VálaszTörlés