8 megjegyzés :

  1. Kedves Gábor!
    Amíg mások oldalakat írnak a népirtásról, mert túlnépesedett a Föld, te pár szóval elmondtad, és kérdezted: Mi lesz velünk.
    Nagy elismerésem!
    Szeretettel gratulálok: Mila

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Például azt is leírták - olvasom a Párizsi Klímaegyezmény most októberi aláírásáról is tudósító egyik cikkben -: a NASA adatsora alapján (hét egymást követő hónap is rekordmeleget hozott), ha a jelenlegi tendenciák folytatódnak, az akár az emberiség kihalását is jelentheti a tápláléklánc összeomlása miatt.) - Köszönöm kommentedet, kedves Mila! :)

      Törlés
  2. Kedves Gábor.

    Hogy "Lesz-e tovább?"
    Hát, maga a bolygónk biztos lesz, ha másként nem, hát százezer darabban kering tovább az űrben...
    Mert mindent elkövetünk, hogy semmiféle életre ne legyen alkalmas.
    Rossz irányba halad az emberiség, és a tévedésnek is ára lesz.
    Nem tudjuk befolyásolni ezt a hordát.
    gyuri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lehet túlzottan befolyásolni, ez igaz. Különösen, hogy a legváltozatosabb módon (fondor ötletekkel) fenyegetik, támadják le egymást népek kormányai, hatalmi tényezők. - Látom, te sem vagy éppen bizakodó, Gyuri. ;(

      Törlés
  3. Még eltart egy darabig, de ha ilyen ütemben szaporodunk - sok ember,nagy szaporulat - úgy járunk, mint a sáskák, letarolunk mindent, majd éhen pusztulunk.

    VálaszTörlés
  4. Ha jövőről, az emberiség sorsáról van szó, Ibolya biztosan hozzászól! - gondoltam, s nem is csalódtam. A tolongás felől közelítetted meg a baljós lehetőséget. - Köszönöm hozzászólásodat! :-?

    VálaszTörlés
  5. Ha így megy, a bolygónk is sztrájkolni fog, se nem etet, se nem itat. Lesz víz bőven, mert olvad a sok évszázados jégtakaró, csak az nem lesz édes. És ha nem halunk szomjan, akkor éhen halunk, jön a sivatag. Még a kaktusz se terem meg benne.Tömör a kérdésed, a válasz is lehetne az, de szomorú a helyzet, és az is, hogy sokáig nem is vették komolyan a vészharangot kongató tudósokat. Későn kezdtek figyelni rájuk, és még később próbálkoznak megfelelő intézkedéseket hozni. Csak sajnos a sok renitens nem csatlakozik az egyezményhez, és károsítja tovább a környezetünket, Földünket. Szomorú jövő vár az utánunk jövőkre.
    A rajzod jellegzetes, és sokat mondó, mint mindig. Az is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  6. Kong már a vészharang... hacsak nem a fülem zúgását hallom... - Köszönöm fejtegetésedet, Ildi! ;(

    VálaszTörlés